LærlingIntervjuer med tidligere lærlinger

Intervjuer med tidligere lærlinger

Det finnes mange gode grunner til å velge yrkesfag som studieretning. Vi har snakket med et knippe tidligere lærlinger om hva som fikk de til å ta valget, hvordan de oppfattet læretiden og hvordan fremtiden deres ser ut.

 
 
2018.jpg

Mi er lærling hos ISS Facility Services

Jeg vet ikke hva drømmejobben er ennå. Jeg trives kjempegodt der jeg er nå, jeg lærer masse og blir kjent med mange hyggelig folk, så får jeg se etter hvert. Jeg anbefaler flere å komme seg ut i arbeidslivet på denne måten.

 
iss+-+kontor.jpg

Veronica F. Ingebrigtsen – «God erfaring med praksisplass og læretid i samme bedrift»

Veronica F. Ingebrigtsen, 22 år, tok fagbrev i kontor og administrasjon i juni 2014 og jobber i dag som administrasjonskonsulent for ISS Facility Services på Gardermoen

 

Tony Olsen – «Målet er å bli salgssjef»

23 år gamle Tony Olsen var skolelei. Han valgte derfor å gå tre år i lære og tok fagbrev i salg. Med fagbrev er drømmen om å bli salgssjef et steg nærmere å gå i oppfyllelse.

 

Henrik Tanum – «Fagbrevet ga meg mulighetene jeg ønsket»

23 år gamle Henrik Tanum er tidligere lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Nå jobber han med markedsføring og salg. For Henrik ble yrkesfag og fagbrev veien til høgskole og jobben han har i dag.

 
Ben+01.jpg

Ben-Julian Husvik – «Bred erfaring og god kunnskap»

25 åringen Ben-Julian Husvik hadde et ønske om å bli konduktør i NSB som sin svoger, selv om det innerst inne var en utdannelse innen IT han drømte om, noe han innså litt sent.