1200x500px_hvem_er_vi.jpg
 

OM OSS: Hvem er vi?

Hvem er vi?

Sist oppdatert: 18.12.2018

 
 

AOF Opplæringskontor er et opplæringskontor innen fagene kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget, IKT-servicefaget, byggdrifterfaget og sikkerhetsfaget.

Vi ble ble stiftet 10. juni 1997 og er fire ansatte, hvorav en lærling, som arbeider tett med våre lærebedrifter. Vi har for øyeblikket mer enn 65 lærlinger plassert i over 60 forskjellige bedrifter. Vi tilbyr læreplasser i kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget, IKT-servicefagsikkerhetsfaget og byggdrifterfaget. Vi er alltid på jakt etter flere personer som ønsker å bli lærlinger, og flere bedrifter som ønsker å bli lærebedrifter.

Hvis du ønsker å bli lærling eller er en bedrift som ønsker å bli lærebedrift, ta kontakt med oss på telefon eller e-post i dag!

Hva tilbyr vi?

Vi ønsker å være det beste opplæringskontoret innen våre fag, og har som mål å alltid tilby topp kvalitet på både opplæring og oppfølging. Fagkurs, oppfølgingssamtaler og sosiale samlinger for lærlingene, faglige ledere og instruktører i våre medlemsbedrifter er noe av det vi tilbyr.

Vi har høy faglig kompetanse på området, hvor alle ansatte minimum har fagbrev innenfor vårt fagfelt. Vi er godt kjent med hva som kreves for å få bestått og meget godt bestått på fagprøven. Vi mener derfor at vi er godt rustet til å få deg eller din lærling gjennom læretiden og fagprøven. For oss er læring, mestring og trygghet bunnlinjen i alt vi foretar oss. 

Hvem jobber hos oss?

dummy_profilbilde.jpg

Christine Bar
Rådgiver

Tlf: 918 88 969
E-post: christine.bar@aof.no

dummy_profilbilde.jpg

Alexander Mezzetti
Rådgiver

Tlf: 975 60 373
E-post: alex@aof.no

dummy_profilbilde.jpg

Ishaq Mohammad
Rådgiver

Tlf: 936 44 492
E-post: ishaq.mohammad@aof.no

Ann-Kristin Birkelund
Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

Tlf: 469 65 305
E-post: ann-kristin.birkelund@aof.no