Hvorfor velge yrkesfag?

Å velge yrkesfag som studieretning er et smart valg for fremtiden, under har vi samlet artikler og gode grunner til å velge yrkesfag. 

 
 
boss.jpg

Målet er å bli salgssjef

23 år gamle Tony Olsen var skolelei. Han valgte derfor å gå tre år i lære og tok fagbrev i salg. Med fagbrev er drømmen om å bli salgssjef et steg nærmere å gå i oppfyllelse.

 
1200x500px_artikkelbilder_nettside_7.jpg

Fagbrevet ga meg mulighetene jeg ønsket

23 år gamle Henrik Tanum er tidligere lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Nå jobber han med markedsføring og salg. For Henrik ble yrkesfag og fagbrev veien til høgskole og jobben han har i dag.

 
Bannere nettside6.jpg

Fem smarte grunner til å velge yrkesfag

Hvis du ønsker å tjene penger mens du tar utdannelsen og liker tanken på å kunne dra hjem fra arbeidsdagen uten å ha lekser hengende over deg- så er yrkesfag noe for deg. Du får et godt utgangspunkt til å komme deg raskt opp fra skolebenken og ut i arbeidslivet.

 
Toppbanner_nettside9.jpg

Fordeler som lærling

Å ta en yrkesfaglig utdanningsretning med tilhørende lærlingplass, gir deg svært mange fordeler. I et konkurransedrevet arbeidsmarked med stadig flere overkvalifiserte arbeidssøkere fordelt på få arbeidsplasser, har du som lærling et fortrinn og en trygghet som mange andre ikke har. Kort sagt kommer du deg raskere ut i en selvstendig tilværelse med stabil økonomi og arbeidsfremtid, med mulighet for å få boliglån tidligere enn de fleste.