1200x500_artikkelbilder_november2018_hvem_er_vi.jpg
 

Hvem er vi?

AOF Opplæringskontor ble stiftet 10. juni 1997. Vi er et opplæringskontor som består av fem ansatte, hvorav en lærling. Vi arbeider tett med lærebedrifter, og har for øyeblikket mer enn 65 lærlinger plassert i over 60 forskjellige bedrifter. Vi tilbyr læreplasser i kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget, IKT-servicefaget, byggdrifterfaget og sikkerhetsfaget. Vi er alltid på jakt etter flere personer som ønsker å bli lærlinger, og flere bedrifter som ønsker å bli lærebedrifter.

Hvis du ønsker å bli lærling eller er en bedrift som ønsker å bli lærebedrift, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Hva tilbyr vi?

Vi ønsker å være det beste opplæringskontoret, og jobber stadig med å kunne tilby topp kvalitet på både opplæring og oppfølging. Vi har fagrelaterte kurs, oppfølgingssamtaler og sosiale samlinger for lærlingene, faglige ledere og instruktører i våre medlemsbedrifter.

Vi har høy faglig kompetanse på området, hvor alle ansatte minimum har fagbrev innenfor hvert vårt fagfelt. Vi er godt kjent med hva som kreves for å få bestått og meget godt bestått på fagprøven. Vi mener derfor at vi er godt rustet til å få deg eller din lærling gjennom læretiden og fagprøven.

For oss er læring – mestring – trygghet bunnlinjen i alt vi foretar oss. 

Hvem jobber hos oss?

dummy_profilbilde.jpg

May-Britt Christensen
Daglig leder

Tlf: 916 23 329
E-post: mbc@aof.no
 

dummy_profilbilde.jpg

Ishaq Mohammad
Rådgiver

Tlf: 936 44 492
E-post: ishaq.mohammad@aof.no
 

dummy_profilbilde.jpg

Ann-Kristin Birkelund
Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

Tlf: 469 65 305
E-post: ann-kristin.birkelund@aof.no

dummy_profilbilde.jpg

Christine Bar
Rådgiver

Tlf: 918 88 969
E-post: christine.bar@aof.no
 

dummy_profilbilde.jpg

Alexander Mezzetti
Rådgiver

Tlf: 975 60 373
E-post: alex@aof.no